Bivši nogometaš Matija Matko odigrao je dobitni humanitarni listić, pogodivši svih pet parova na svojem listiću, te donirano naše Društvo!

Bivši igrač Rijeke, Intera, Gorice, kao i Sarajeva, Zrinjskog, Zvijezde, Hrvatskog Dragovoljca, CSKA, uspio je pogoditi ludi tečaj od čak 4,30 na neriješeni ishod u regularnom vremenu Kup utakmice između Rudeša i Vinogradara i ostvario je tako rekordni dobitak u našoj humanitarnoj akciji.

Do sada je najveći dobitak osvojio gimnastičar Marijo Možnik i to iznos od 4.016 kuna za udrugu Krijesnica, a Matko je ‘skinuo’ dobitak od čak 5.364 kune. On, prema izboru našeg gosta, ide Društvu multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, koja je osnovana radi unapređenja liječenja, istraživanja, rehabilitacije i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti, koja okuplja svoje članove na čitavom području Krapinsko-zagorske županije.

Hvala Matiji!!!!

 

Svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljuje se listić kojeg ispunjava neki gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Zahvaljujemo se Germania Sport i Matiji Matku na odabiru našeg Društva!